Wij nodigen u uit om mee te genieten van onze 33ste wijnactie.

De bouw van ons project Poels heeft deels door Corona aanzienlijke vertraging opgelopen: tot wel 6 maanden. De voorlopige oplevering heeft vorige week plaats gehad, zodat de ingebruikname voor over enkele weken is.

Onze belangrijkste inkomstenbron was tot 2019 de inzameling van oude kleding. Deze viel sterk terug tijdens de corona-epidemie, maar wij hopen die terug te kunnen brengen naar een normaal peil.  Op 2 oktober gaan wij weer deur-aan-deur om gebruikte kleding op te halen. Gelukkig bleven onze sympathisanten ons steunen en ook de jaarlijkse wijnactie kende de voorbije jaren succes.

De significante financiële input en het gegeven financiële engagement van Lions Club Diest om gedurende de komende 20 jaar elk jaar 60.000 € bij te dragen is hier essentieel.  Daarnaast blijft ook onze steun aan de school De Bremberg en Zorgcentrum Groenhoef gewoon doorgaan.

Daarom rekenen wij op u om met mate, af en toe een flesje te openen en aldus deze geweldig projecten mee te steunen.

Op onze kaart staan dit jaar:

Graag ontvangen wij uw bestelling via deze webshop (online bestelformulier) of via je Lions contactpersoon. Op 31 oktober sluiten we onze bestellingen af. Begin december worden de wijnen geleverd bij onze contactpersonen.

Afdrukbare documenten:

Bubbels