Wij nodigen u uit om mee te genieten van onze 32ste wijnactie.

Ook dit jaar is er weer een selectie heerlijke wijnen. Dit jaar gaan de opbrengsten naar Project Poels, het nieuwe Dagcentrum voor Martine van Camp dat momenteel wordt gebouwd. De significante financiële input en het gegeven financiële engagement van Lions Club Diest om gedurende de komende 20 jaar elk jaar 60.000 € bij te dragen is hier essentieel.  Daarnaast blijft ook onze steun aan de school De Bremberg en Zorgcentrum Groenhoef gewoon doorgaan. Omwille van Covid-19 zijn bovendien een aantal andere belangrijke acties niet kunnen doorgaan.

Daarom rekenen wij op u om met mate, af en toe een flesje te openen en aldus deze geweldig projecten mee te steunen.

Op onze kaart staan dit jaar:

Graag ontvangen wij uw bestelling via deze webshop (online bestelformulier) of via je Lions contactpersoon. Ten laatste op 31 oktober 2020 Wij brengen de wijnen bij u thuis begin december.

Afdrukbare documenten:

Bubbels