Beste wijnvrienden

Dat 2022 een bijzonder jaar zou worden stond in de sterren geschreven, eindelijk verlost van dat enge virusje (ten tijde van het schrijven van deze tekst alleszins). Tijd om terug te genieten van gezellige momenten met vrienden en een goed glas wijn, we konden teruggrijpen naar de zekerheden die we kenden.  

Enfin dat dachten we. Plots had een actie van een mogendheid impact op ons dagelijkse leven: exploderende energie- en grondstofprijzen, storingen op de wereldmarkten,… en voor de wijnsector betekende dit duurdere flessen, etiketten, kartonnen dozen en houten kistjes. 

En met die invloeden werden we ook geconfronteerd tijdens het samenstellen van deze wijnkaart. Maar geen uitdaging is ons te veel, integendeel, ondanks alles zijn we erin geslaagd jullie een mooie gevarieerde kaart voor te stellen. Hoewel we voldoende flessen reserveren, geven we mee dat het uitzonderlijk kan voorvallen dat er van een bepaald jaartal niet voldoende voorraad is, dat zal dan worden aangevuld met een aansluitend jaartal (zelfde kwaliteit). 

Hoe ziet onze kaart eruit dit jaar? We hebben ons aanbod aan bubbels, zelfs met een exotisch tintje onder de vorm van een prachtige cremant uit Indië (verleg je grenzen en ontdek deze feestelijke topper). Onder de witte en rode wijn zijn sommige klassiekers terug van partij, maar ook enkele nieuwigheden die je positief gaan verrassen. En vooral we zijn erin geslaagd om voor elk budget mooie wijnen aan te kunnen bieden. 

Kortom, vul terug je kelder. De gezellige winteravonden en de feestdagen zijn in aantocht. Maar vooral, elke verkochte fles draagt bij tot onze sociale werken (De Bremberg en Martine Van Camp).  

Klik hier om je bestelling in te geven.

Dit jaar kunnen enkele wijnen ook besteld worden in geschenkverpakking. Klik hier voor de geschenkenlijst.

Met oprechte dank en onze hartelijke groeten!